Philips Hue

PhilipsHueLogoPieni

HueHuonePieni

Philips Hue -paketti tarjoaa kaiken mitä tarvitset aloittaaksesi langattoman valaistuksen ohjaamiseen. Käytössäsi on huimat 16 miljoonaa väri haluamisiisi kohteisiin. Philips Hue -valaistusjärjestelmällä voit ohjelmoida valot moneen tarkoitukseen, esimerkiksi:
 
  • Valojen himmennys lasten nukkumaanmenoaikaan
  • Ajastintoiminnolla muistuttamaan tapahtumista
  • Sähköpostin saapuminen

Leiki miljoonilla väreillä. Aseta kotiisi väritunnelma, joka kuvastaa mielialaasi, herättää henkiin muistoja tai auttaa vaikkapa vartioimaan kotiasi. Järjestelmään voit liittää jopa 50 Philips Hue LED-lamppua.

 

 

Perinteiset valaisimet

Sisävalaisimet2 

Myymälässämme laaja valikoima sisustusvalaisimia sekä upeita ulkovalaisimia tuomaan valoa pimeyteen. Tule tutustumaan ihastuttavaan ja laajaan valikoimaamme.


Valaistuksella luodaan tunnelmaa, luodaan asumisviihtyisyyttä ja turvallisuutta. Persoonallinen valaisin voi olla myös se puuttuva piste, jonka tarvitsit iin päälle sisustukseesi.

Kattava valaisinvalikoima sisältää sisustusvalaisimet, keittövalaisimet, pesuhuone- ja wc-valaisimet, ulkovalaisimet, kisko- ja vaijerivalaisimet sekä tekniset valaisimet.

Kuulumme myös Suomen valomestarit ketjuun. Suomen valomestarit on valaisinalan erikoisliikkeiden muodostama kauppiasyhdistys. Yhdistys pitää jäsenliikkeet entistä paremmin ajan hermolla niin erikoisosaamisessa kuin laajan ja jatkuvasti vaihtuvan valaisinvalikoiman ylläpidossa. Näillä eväillä pystymme tarjoaamaan asiakkeillemme erittäin laajan malliston ja asiantuntevan palvelun!

Kaikki varastossa olevat valaisimet ovat nähtävillä myymälässä.