Säästä sähkölaskussasi ja käytä aurinkoenergiaa. Meiltä saat aurinkopaneelit ja invertterit niin kotiin kuin mökillekin. Järjestelmän koko voidaan suunnitella asiakkaan tarpeen mukaan. Tule tutustumaan ja kysymään lisää tehokkaista aurinkopaneeliratkaisuistamme.

SähköverkkoPaneelit

Aurinkopaneeleilla tuotat sähköä itse ja vähennät sähkölaskuasi reilulla summalla. Aurinkopaneelit kytketään talon sähköverkkoon invertterin avulla ja ne tuottavat sähköä kaikille talon laitteille, jolloin ostetun sähkön tarve vähenee.

Katso lisätietoja sähköverkkoon kytkettävistä aurinkopaneeleista:

pdf buttonAurinkopaneelit sähköverkkoon

Seuraa Jokiwatin oman 10kW järjestelmän toimintaa

 

MökkiPaneelit

Aurinkopaneeleilla saat kätevästi 230V:n sähköjärjestelmän myös vapaa-ajanasuntoihin. Järjestelmässä toimii niin vesiautomaatti, mikroaaltouuni, kahvinkeitin kun pölyimurikin. Isona erona muihin aurinkosähköjärjestelmiin on asentaminen johon tarvitaan asennusoikeudet omaava sähköliike.

Katso lisätietoja vapaa-ajanasuntojen aurinko- paneelipaketeista:

pdf button Lite XS ja Lite M -paketit

pdf button ProWatti -paketti

pdf button PowerWatti1 -paketti

pdf button PowerWatti2 -paketti

 

Käyttämällä uusiutuvaa energiaa aurinkosähkön muodossa säästät ympäristöä ja kukkarosi kiittää

Aurinkosähkön tuottaminen perustuu auringon säteilyenergian hyödyntämiseen. Auringonsäteily koostuu fotoneista eli hiukkasista, jotka kuljettavat auringon säteilyenergiaa. Osuessaan aurinkokennoihin fotonit luovuttavat energiansa kennojen materiaalin elektroneille. Nämä fotoneilta energiaa saaneet elektronit muodostavat sähkövirran aurinkokennojen virtajohtimiin.

Olemme ottaneet myymälämme valikoimiin aurinkotarvikkeita. Valikoimastamme löydät aurinkopaneelit, invertterit ja lataussäätimet sekä akut. Lisäksi myös aurinkoenergiakäyttöön suoraan soveltuvat jääkaapit ja polttimot löydät valikoimastamme.

Nyt meiltä uudet Philips Hue -tuotteet

Hanki kotiisi Philips Hue -valojärjestelmä ja valaise kotisi miljoonilla väreillä. Tule tutustumaan Philips Hue -tuotteisiin ja ostoksille uusiin tiloihimme osoitteeseen Teollisuuskatu 1 A. Katso sijainti kartalla.

Philips Hue white and color ambiance lightstrip plus 1m extension
Hinta: 25 €
Philips Hue white and color ambiance Starter kit E27
  Hinta: 199 €
Philips Hue Bridge
Hinta: 60 €
Philips Hue Accessories - Tap Switch
Hinta: 60 €
Philips Hue white and color ambiance lightstrip plus -valonauha
Hinta: 80 €
Philips Hue white and color ambiance E27 -lamppu
Hinta: 60 €
Philips Hue white and color ambiance GU10 -lamppu
Hinta: 60 €