Säästä sähkölaskussasi ja käytä aurinkoenergiaa. Meiltä saat aurinkopaneelit ja invertterit niin kotiin kuin mökillekin. Järjestelmän koko voidaan suunnitella asiakkaan tarpeen mukaan. Tule tutustumaan ja kysymään lisää tehokkaista aurinkopaneeliratkaisuistamme.

SähköverkkoPaneelit

Aurinkopaneeleilla tuotat sähköä itse ja vähennät sähkölaskuasi reilulla summalla. Aurinkopaneelit kytketään talon sähköverkkoon invertterin avulla ja ne tuottavat sähköä kaikille talon laitteille, jolloin ostetun sähkön tarve vähenee.

Katso lisätietoja sähköverkkoon kytkettävistä aurinkopaneeleista:

pdf buttonAurinkopaneelit sähköverkkoon

Seuraa Jokiwatin oman 10kW järjestelmän toimintaa

 

MökkiPaneelit

Aurinkopaneeleilla saat kätevästi 230V:n sähköjärjestelmän myös vapaa-ajanasuntoihin. Järjestelmässä toimii niin vesiautomaatti, mikroaaltouuni, kahvinkeitin kun pölyimurikin. Isona erona muihin aurinkosähköjärjestelmiin on asentaminen johon tarvitaan asennusoikeudet omaava sähköliike.

Katso lisätietoja vapaa-ajanasuntojen aurinko- paneelipaketeista:

pdf button Lite XS ja Lite M -paketit

pdf button ProWatti -paketti

pdf button PowerWatti1 -paketti

pdf button PowerWatti2 -paketti

 

Käyttämällä uusiutuvaa energiaa aurinkosähkön muodossa säästät ympäristöä ja kukkarosi kiittää

Aurinkosähkön tuottaminen perustuu auringon säteilyenergian hyödyntämiseen. Auringonsäteily koostuu fotoneista eli hiukkasista, jotka kuljettavat auringon säteilyenergiaa. Osuessaan aurinkokennoihin fotonit luovuttavat energiansa kennojen materiaalin elektroneille. Nämä fotoneilta energiaa saaneet elektronit muodostavat sähkövirran aurinkokennojen virtajohtimiin.

Olemme ottaneet myymälämme valikoimiin aurinkotarvikkeita. Valikoimastamme löydät aurinkopaneelit, invertterit ja lataussäätimet sekä akut. Lisäksi myös aurinkoenergiakäyttöön suoraan soveltuvat jääkaapit ja polttimot löydät valikoimastamme.