elektria sahkoasennusSähkösuunnitelmat ja tarjoukset

Sähkösuunnittelu lähtee asiakkaan tarpeista. Me annamme teille tarkan suunnitelman, joka sisältää mahdollisia toteutusvaihtoehtoja. Vaatimuksenne otetaan luonnollisesti huomioon. Suunnittelu kattaa sähkö-, tele- ja tietoverkon. Meiltä saamanne sähkösuunnitelman pohjalta voitte pyytää asennustarjouksen muualtakin. Halutessanne teemme tarjouksen suunnitelman mukaan.

Käytämme CADS-ohjelmistoa sähkösuunnitelmien laatimiseen ja suunnittelukokemusta meillä on liike- ja asuinkiinteistöistä sekä loma-asunnoista.

Mukavammin Sähköllä

Mukavammin sähköllä on ideapankki kodin remontoijalle ja omakotitalon rakentajalle. Sivusto esittelee kodin sähköistämisen monia mahdollisuuksia, joilla tähdätään mukavampaan asumiseen. Palvelusta löydät kodin arkea helpottavia ratkaisuja, sekä ideoita sähköiseen sisustamiseen. Hakupalvelusta voit hakea sähköammattilaisen, jonka avulla saat tietoa erilaisista sähkötuotteista ja ratkaisuista, jotka sopivat juuri sinun kotiisi.

Sähköasennukset

Meillä on kokemusta sähköalalta alkaen vuodesta 1990. Yrityksellämme on S2-luokan urakointioikeudet. Voit olla varma että, sähköasennukset ovat turvallisia ja määräysten mukaisia, sekä työn jälki on laadukasta.

Sähköasennukset hoidetaan ammattitaidolla alusta loppuun, sillä meille on tärkeää, että asiakas on lopputulokseen tyytyväinen.

Sähköasennuksen työnjohto:

Jarkko Arola 0207 738631 ja Konsta Luukkonen 0207 738641
» Tilaa sähkömies kätevästi netin kautta!

Rakennussähköistys

Sähköasennukset

 • Omakoti-, pari- ja rivitalot, asuinkerrostalot
 • Teollisuusrakennukset
 • Sairaala- ja lääkintätilat
 • Messusähköistys

Antenni ja tietoverkot

 • Antennijärjestelmien kaapelointi
 • Yleiskaapelointi
 • Lähi- ja laajakaistaverkot

Erikoissähkötyöt

 • Dali järjestelminen rakentaminen ja ohjelmointi
 • Aurinkosähkö asennukset ja myynti
 • Megaflex järjestelminen asentaminen

Sähkölaitteiden korjaus ja huolto

Kodin sähkölaitteet

 • Kiinteät sähkölaitteet, esim. kiuas, liesituuletin jne.
 • Valaisimet, sähkömoottorit (sähkötyökalut varauksin)

Lisäksi palveluihimme kuuluvat erilliset huolto-, korjaus- ja kunnossapitotyöt.

Ilmalämpöpumppujen sekä aurinkoenergialaitteiden myynti ja asennus

Ilmalämpöpumppu on laitteisto, jolla siirretään lämpöenergiaa ulko- ja sisäyksikön avulla. Sisätilan lämpötilaa säädellään siirtämällä lämpöä ulkoilmasta sisäilmaan ja tarvittaessa päinvastoin sisäilman jäähdyttämiseksi. Ilmalämpöpumpun päätarkoitus lämmityksessä on säästää energiaa.

elektria ymparisto

Niin paljon kuin energiaa säästyy, säästyy silkkaa rahaa. Myymämme tuoteet edustavat parasta energiatehokkuusluokkaa. Lisäarvoa ilmalämpöpumpulle saadaan jäähdytys- ja kosteudenpoisto-ominaisuuksilla. Sisäilman suodatus parantaa ilmanlaatua.

Ilmalämpöpumpun asennus on sivusta seurattuna varsin yksinkertaisen näköinen toimenpide. Asennustyöhön sisältyy kuitenkin monta ammattitaitoa ja erikoistyökaluja vaativaa työvaihetta.

Asennustyö vaatii sähkö- ja kylmalaiteluvat.Työ kannattaakin jättää ammattilaiselle, vaikka houkutus tehdä työ itse olisikin suuri. Asentajamme ovat koulutettuja sähkö- ja kylmälaiteasentajia. Jokiwatti on Toshiban valtuutettu edustaja.

» Muista kotitalousvahennys sähkö- ja ilmalämpöasennuksissa!

Olemme ottaneet myymälämme valikoimiin aurinko- ja kaasuenergiatarvikkeita. Valikoimastamme löydät aurinkopaneelit, invertterit ja lataussättimet sekä akut. Lisäksi myös aurinkoenergiakäyttöön suoraan soveltuvat jääkaapit ja polttimot löydät valikoimastamme.

Nopea ja edullinen sähkötalo palveluksessasi

Haluamme tehdä helpoksi sähköasennusliikkeen valinnan. Kerromme etukäteen hinnoittelustamme ja toimintatavoistamme. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saa joustavaa palvelua ja tietää, miten työmme hinta muodostuu.

Hinnasto 2018, alv. 24 %
Tuntiveloitus 1-3h
Tuntiveloitus 4-8h
Tuntiveloitus < 8h

62 € / alkava tunti
57 € / alkava tunti
52 € / alkava tunti

Erikoistyöt, sähkösuunnittelu ja piirtäminen 65 € / alkava tunti
Ilmalämpöpumpun asennus 65 € / alkava tunti

Kilometrikorvaus

0,80 € / km

Hinnat ja toimitusehdot voimassa toistaiseksi. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tuntityön lähtökohdat

Tuntilaskutus alkaa kun asentaja alkaa keräämään uudelle projektille/työlle tarvikkeita ja lähtee asiakkaan luokse ja päättyy, kun työsuorituksen kaikki kirjaukset on suoritettu ja asentaja palaa toimipisteeseen Jämsään osoitteeseen Teollisuuskatu 1 A tai Jyväskylän toimipisteeseen Ahjonkatu 22, 40320 Jyväskylä tai siirtyy suoraan seuraavaan projektiin. Kilometrikorvaukset veloitetaan taulukon mukaisesti. Emme veloita erikseen ateriakorvausta.

Lähetämme asiakkaalle työstä aina laskun, jossa on 14 päivän maksuaika. Laskun voit käydä maksamassa myymälässämme tai lasku on myös mahdollista saada pdf-muodossa sähköpostiin.

Tervetuloa!