Mahtava valaisintarjonta!

Myymälämme sijaitsee Jämsän Ekosen aluella, Pajalan kenkäkaupan naapurissa. 400 m2 myymälätiloissa valaisimet ja muut tuotteet ovat nähtävillä.

Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa tuotteiden valinnassa ja neuvoo oikeat tuotteet oikeaan paikkaan. Myymälästämme löytyy kaikki tarvittava rakentajan tarpeisiin. Voit myös tilata ostamallesi tuotteelle asennuksen.

Valaistus

Kattava valaisinvalikoima sisältää sisustusvalaisimet, keittövalaisimet, pesuhuone /wc valaisimet, ulkovalaisimet, kisko- ja vaijerivalaisimet ja tekniset valaisimet.

Kuulumme myös Suomen valomestarit -ketjuun. Suomen valomestarit on valaisinalan erikoisliikkeiden muodostama kauppiasyhdistys. Yhdistys pitää jäsenliikkeet entistä paremmin ajan hermolla niin erikoisosaamisessa kuin laajan ja jatkuvasti vaihtuvan valaisinvalikoiman ylläpidossa. Näillä eväillä pystymme tarjoaamaan asiakkeillemme erittäin laajan malliston ja asiantuntevan palvelun!

Kaikki varastossa olevat valaisimet ovat nähtävillä myymälässä.

 

SähkölämmitysPatterit

Myymälästämme kaikki tarvittava sähkölämmitykseen.

  • Lattialämmityskaapelit, -matot ja termostaatit
  • Kiinteät sähkölämmitimet, siirrettävät lämmittimet sekä öljytäytteiset lämmitimet
  • Pakkasvahdit, säteilylämmittimet ja lämpöpuhaltimet
  • Toshiba- ja Hitachi-ilmalämpöpumput

 

Asennus, tarvikkeet ja kalusteet

Laajasta valikoimasta kaikki rakentajan tarvitsemat asennustarvikkeet ja kalusteet suoraan hyllystä. Käyttämämme tuotteet ovat laadukkaita ja turvallisia. Kaikki myynnissämme olevat sähköasennustarvikkeet ovat CE-hyväksyttyjä.

 

 

Aurinko- ja kaasuenergiaJääkaapit

Olemme ottaneet myymälämme valikoimiin aurinko- ja kaasuenergiatarvikkeita. Valikoimastamme löydät aurinkopaneelit, invertterit ja lataussättimet sekä akut. Lisäksi myös aurinkoenergiakäyttöön suoraan soveltuvat jääkaapit ja polttimot löydät valikoimastamme.

Kaasuenergialla toimivat laitteet, kuten uunit ja lämmittimet, löydät myös meiltä! Tule liikkeeseemme katsomaan, mitä meillä on tarjolla. Voit löytää tarvikkeita myös kätevästi nettikaupastamme.