x

Aurinkosähkö

AURINKOSÄHKÖ

Ekologinen ja taloudellinen aurinkosähkö

Aurinkoenergian hyödyntäminen on helppo ja järkevä keino säästää sähköä. Oikein mitoitettu aurinkosähköjärjestelmä tuottaa tehokkaasti sähköä rakennuksiin, kotiin ja vapaa-ajan asuntoon. Aurinkosähkö on kannattava investointi, joka tuo pitkäaikaisen hyödyn. Kaikki Jokiwatin toimittamat aurinkopaneelit on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin ja niiden tehontuottotakuu on 25 vuotta.

Jokiwatti toimittaa aurinkosähköjärjestelmät

Jokiwatti on aurinkoenergian hyödyntämisen asiantuntija ja valtuutettu aurinkosähköasentaja. Opastamme sinut järkeviin valintoihin, toimitamme laatutuotteet ja asennamme aurinkosähköjärjestelmän avaimet käteen -palveluna Keski-Suomen alueella. Meiltä saat ratkaisun, jossa aurinkopaneelit liitetään sähköverkkoon sekä ratkaisun esimerkiksi vapaa-ajan asuntoon, jossa ei ole sähköä. Asennamme aurinkopaneeleja läpi vuoden.

GEF-aurinkosähköratkaisujen ja -tuotteiden jälleenmyyjänä voimme tarjota markkinoiden parhaat, täysin suomalaiset laatutuotteet. GreenEnergy Finland Oy:n (GEF) tarjoaa älykkäitä aurinkosähkön hyödyntämisen ratkaisuja tulevaisuuden tarpeisiin.

Palvelujamme

  • Neuvonta
  • Myynti ja asennus
  • Aurinkopaneelit
  • Aurinkosähköjärjestelmät
  • On-grid–järjestelmät
  • Off-grid–järjestelmät
  • Tarvikkeet
  • OP-rahoitus

GEF Vision™ Basic – Aurinkoenergian tuotannonseuranta

Reaaliaikaisen verkkopalvelun avulla voit seurata sähköntuotantoa. Palvelun kautta pystyt näkemään myös verkosta ostettavan energian.

GEF Control – Aurinkosähkön kulutuksenohjausjärjestelmä

Kulutuksen ohjausjärjestelmällä voit ohjata talteen otettua sähköä omaan käyttöön, esimerkiksi lämminvesivaraajaan ja vastukselle.

Järjestelmät voidaan asentaa jo olemassa olevaan sähköjärjestelmään. Tutustu lisää GEF-ratkaisuihin tästä.

Aurinkosähkön hyötyjä

Matalat ylläpitokustannukset
Pitkäikäinen investointi
Ekologinen, pienempi hiilijalanjälki
Voit myydä ylimääräisen sähkön sähköverkkoon

Tutustu lisää aurinkosähkön mahdollisuuksiin ja hankintavinkkeihin Motivan sivuilla.

Muista kotitalousvähennys!

Lisätietoa